Cautare

1047 de rezultate pentru "corina stoica" (3.63 secunde)
PNL Prahova il apara pe Patriciu In acelasi timp, presedintele PNL Prahova, deputatul Adrian Semcu, a declarat sambata pentru NewsIn ca omul de afaceri liberal Dinu Patriciu, care a recunoscut ca a sponsorizat PSD, este mai putin vinovat decat Valeriu Stoica, care ataca constant actuala conducere a partidului.
PNL Prahova il apara pe Patriciu In acelasi timp, presedintele PNL Prahova, deputatul Adrian Semcu, a declarat sambata pentru NewsIn ca omul de afaceri liberal Dinu Patriciu, care a recunoscut ca a sponsorizat PSD, este mai putin vinovat decat Valeriu Stoica, care ataca constant actuala conducere a partidului.
Pozitia magnatului Rompetrol a fost completata de Valeriu Stoica, cel care a declarat zilele trecute ca persoane din conducerea PNL negociaza in secret cu PSD.
"Motivul pentru care el (Dinu Patriciu n.r.) sau Valeriu Stoica nu se mai bucura de sustinerea partidului este tocmai aceasta pozitionare in favoarea PSD", a spus Tariceanu.
Tot Ghise a afirmat ca in acest moment conducerea PNL, in loc sa promoveze dialogul cu oamenii de valoare precum Theodor Stolojan sau Valeriu Stoica, a preferat sa ii marginalizeze sau sa ii excluda din partid, iar la Delegatia Permanenta a asistat la o "infierare tipica pentru anii 50" a celor doi fosti presedinti ai liberalilor.
in timp ce Ludovic Orban l-a atacat din nou pe seful statului si Norica Nicolai pe apropiatii presedintelui, Theodor Stolojan si Valeriu Stoica, ministrii Gheorghe Flutur si Eugen Nicolaescu incearca sa aplaneze conflictul politic din Alianta.
Vicepresedintele PD, Radu Berceanu, a declarat ieri ca liberalii se sinucid politic prin excluderea din PNL a Monei Musca, a lui Valeriu Stoica si a lui Theodor Stolojan, insa a exclus posibilitatea ca triada sa se inscrie in PD.
Am observat ca unii lideri ai PD mor de grija PNL si de grija lui Valeriu Stoica, a lui Theodor Stolojan si a Monei Musca.
Astazi, filiala PNL Sector 2 va decide daca va exclude sau nu din randurile sale un alt fost presedinte al partidului, Valeriu Stoica.
Consilierul prezidential Theodor Stolojan a declarat ca va lansa, alaturi de Valeriu Stoica si de Cristian Boureanu, propunerea de platforma politica pentru reformarea PNL si a subliniat ca evenimentul nu are legatura cu "scenariile vehiculate" despre formarea unui megapartid.
Dupa Stolo vine Stoica Stolojan a fost exclus din PNL intr-o sedinta fulger a filialei Sector 2 Bucuresti. ... Presedintele Comisiei de Etica din PNL, Adrian Iorgulescu, a afirmat ulterior ca acelasi tratament i-ar putea fi aplicat si fostului presedinte Valeriu Stoica.
Fostii presedinti - si actuali disidenti ai PNL, Theodor Stolojan si Valeriu Stoica, au prezentat ieri, la Pitesti, o noua platforma-program pentru relansarea liberala.
Framantarile din cadrul PNL continua, dupa ce duminica fostii presedinti ai partidului Valeriu Stoica si Theodor Stolojan au anuntat initierea unei platforme liberale pentru unitatea fortelor politice de dreapta.
Liderul liberal crede ca agitatia celor care s-au declarat de partea dizidentilor exclusi Theodor Stolojan si Valeriu Stoica este expresia unor frustrari. ... Cat despre profilul celor care au ales sa treaca la secta Stolojan- Stoica, deputatul a avut numai cuvinte de "lauda":
Liberalii isi dau afara din partid oamenii din institutiile statului pe motive disciplinare, obligandu-i practic pe acestia sa se reorienteze, intr-un viitor apropiat, catre constructia politica a lui Stolojan si Stoica.
Tariceanu doreste ca aliatii sa-si precizeze si pozitia fata de platforma liberala a lui Theodor Stolojan si Valeriu Stoica. ... Solicitarea PNL survine dupa ce Stoica a vorbit la Iasi despre o eventuala uniune de partide dintre o formatiune rezultata din Platforma Liberala, PD si PNTCD.
De asemenea, PNL a mai hotarat ca Stolojan se poate intoarce in partid, ca orice membru, doar daca respecta conducerea in exercitiu a partidului si daca renunta la platforma liberala pe care a initiat-o impreuna cu Valeriu Stoica.
Platforma Stoica-Stolojan a fost respinsa in cvasitotalitatea organizatiilor noastre".
Deputatul Mona Musca a anuntat ieri ca va raspunde afirmativ invitatiei lui Theodor Stolojan de a se alatura platformistilor, desi in urma cu o luna si ceva afirma foarte hotarata ca nu se va alatura gruparii Stolojan-Stoica pana cand nu isi rezolva problemele cu CNSAS.
Adeptii platformei liberale Stolojan-Stoica si liderii PNL au continuat si in weekendul care a trecut razboiul declaratiilor.
google-analytics.com